Kurs BKC och BKD kommer att hållas i Göteborg under 2018. Nya och gamla kursdeltagare hälsas varmt välkomna! Hör gärna av er vid frågor och funderingar.

En fullbokad kursvecka närmar sig och alla kursdeltagare hälsas varmt välkomna! Jag ser fram emot en stimulerande, lärorik och spännande kursvecka där mötet står i centrum.

tai-chi-postures-2-e1438546985281

Just tillbaka efter en helgs tai chi träning, korta Yang formen, under ledning av Kent Skoglund och i trevligt sällskap med andra tai chi utövare.

Jag lärde mig tai chi av Jaques Dropsy under en sexårs period på 1990- talet. Han lärde ut den korta Yang formen och principerna i tai chi återfinns i Basal Kroppskännedom. Tai chi kommer att finnas med som ett inslag under BKB kursen i januari 2017.

img_0691Vi vill hälsa både nya och gamla kursdeltagare välkomna till en stimulerande kursvecka den 23-27 januari i Göteborg. Tveka inte att höra av er vid frågor och funderingar. Karin Overgaard nås lättas via e-post karin@kompetensgladje.se

2015 har varit ett stimulerande och utvecklande år tillsammans med er kursdeltagare, kollegor och deltagare i handledningsgrupper.

Vi ser fram emot nya erfarenheter, möjligheter och lärdomar under 2016.

är nu fullbokad! Alla kursdeltagare hälsas varmt välkomna!

Den uppskattade och användarvänliga BAS MQ-E skalan är ett mycket värdefullt verktyg vid undersökning, inför upplägg och utvärdering av fysioterapeutisk behandling.  Att den också är såväl reliabilitets-och validitetstestad gör ju inte saken sämre. Under kursveckan står skalan i fokus och du lämnar kursen med ett välsmort verktyg i din fysioterapeutiska verktygslåda. Det finns fortfarande en plats kvar till kursen i januari och varmt välkommen med din anmälan!

Dagen erbjuder en möjlighet att stanna upp och stärka kontakten med dig själv genom övningar i Basal Kroppskännedom. De praktiska övningarna varvas med reflekterande samtal. Inga förkunskapskrav. Det finns fortfarande ett par platser kvar, varmt välkommen!

v16 2015
Lördag 18 april i Majorna, Göteborg

Alla gamla och nya kursdeltagare hälsas varmt välkomna till min verksamhet under 2015!
Kursåret börjar med en BKC kurs v4 och det ser jag verkligen fram emot. Huvudfokus under kursveckan
är den nya skattningsskalan, BAS MQ-E. Kursen är fullbelagd och alla deltagare hälsas varmt välkomna!

Ursäkta röran – sidan är under omarbetning. För mina kommande kurser och temadagar under 2015 hänvisar jag dig till www.ibk.nu under tiden, där finns annonseringen att finna!

« Older entries